fbpx

Nieuwe trailer toont speciale features van Outriders pc-versie

Vorige week konden we jullie vertellen dat co-op scifi-shooter Outriders enkele speciale features meekrijgt op PC.

Vandaag kunnen we jullie een nieuwe trailer voorschotelen die dieper ingaat op de features die de PC-versie krijgt. Maar in de eerste plaats geeft ontwikkelaar People Can Fly ook mee wat de systeemvereisten zijn om Outriders vlotjes te kunnen draaien.

Verder in de trailer kom je meer te weten over de aanpasbare interface, Field of View, Dynamic Resolution Scaling en Razer Chroma RBG Support.

Outriders is vanaf 1 april beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. De game komt in een later stadium ook naar, euhm, Google Stadia.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d