fbpx

Scifi co-op shooter Outriders krijgt een pak unieke features op pc

Outriders is een scifi co-op shooter in ontwikkeling bij de heren van People Can Fly. Naast een consoleversie zal de game ook releasen op pc, en die pc-versie kan rekenen op een pak coole features.

De pc-versie van Outriders bevat volgens de studio een heleboel geavanceerde weergave-opties waarmee je zelf je setup kan aanpassen om het meeste uit je pc te halen.

Daarnaast biedt de game teksten in 13 talen, UI-aanpassingsopties, volledige crossplay op alle platformen, ondersteuning voor ultrabrede schermen, Dynamic Resolution Scaling die ervoor zorgt dat prestaties onder alle omstandigheden constant blijven en volledige Nvidia DLSS-ondersteuning.

Het People Can Fly-team belooft dat gamers door al deze inspanningen altijd kunnen genieten van een vloeiende 60 fps-spelervaring.

Je kan het allemaal zelf proberen want op 25 februari 2021 kan je aan de slag met een gratis demo voor PS 5, Xbox Series X|S, PS 4, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Scifi co-op shooter Outriders krijgt een pak unieke features op pc'

Reacties zijn gesloten.

%d