fbpx

Nieuwe trailer vertelt ons meer over het verhaal achter Hitman 3

Uiteraard draait het in Hitman 3 meer dan alleen om het stiekem vermoorden van louche figuren en slechteriken. Speciaal voor de fans die meer willen weten over de drijfveren van Agent 47 heeft ontwikkelaar IO Interactive een nieuwe trailer vrijgegeven.

Hitman 3 borduurt verder op zijn twee voorlopers, en dus is het handig voor nieuwkomers, of voor fans van de reeks, om nog eens te (her)bekijken wat er aan de hand is in de wereld van Hitman.

Zo weet je tenminste waarvoor je die ene persoon een kogel door de kop jaagt, op slinkse wijze van het balkon duwt of wurgt met je blote handen. Want dat is net het leuke aan de Hitman-games, op creatieve wijze en als het even kan ongezien, iemand richting hemel of hel sturen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d