fbpx

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition launch trailer

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition is een hele mond vol. Probeer dat trouwens maar eens tien keer na mekaar te zeggen zonder je tong in een knoop te draaien. Je kan er trouwens op oefenen want de game is nu beschikbaar.

Ubisoft laat weten dat Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition nu digitaal verkrijgbaar is voor PS 4, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia, Amazon Luna, Windows PC en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Maar dat is nog niet alles. De game is ook backwards compatible waardoor je hem kan spelen op PS 5 en Xbox Series X|S.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition viert meteen ook het 10-jarige bestaan van de game en bevat onder meer de extra personages Knives Chau en Wallace Wells.

Met de terugkeer van Scott Pilgrim (her)ontdekken we de 2D beat ’em up-game, geïnspireerd door de iconische graphic novels en film. In deze unieke mix van stijl, humor en klassieke gameplay helpen we Scott Pilgrim met het verslaan van vijanden, onder wie de zeven kwaadaardige exen, om te vechten voor de liefde.

Speel als Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills en tal van andere onvergetelijke personages, elk met hun eigen unieke bewegingen en aanvallen. Door ervaringspunten te verdienen, versterken spelers hun personages met talloze dodelijke vaardigheden.

Bovendien krijgen we de kans om lokaal of online samen met maximaal drie vrienden vijanden te verslaan, mee te doen aan mini-games, een potje trefbal te spelen of elkaar uit te dagen tot epische gevechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: