fbpx

Nintendo geeft trailer, screenshots én releasedatum vrij van New Pokémon Snap

New Pokémon Snap

We wisten het jullie gisteren al te vertellen: 2021 wordt een topjaar voor iedereen die Pokémon een warm hart toedraagt.

Nintendo springt nu ook op de kar van de 25e verjaardag van de populaire reeks. Want vandaag bracht het Japanse bedrijf een nieuwe trailer uit voor New Pokémon Snap.

In deze game moet je, net zoals het origineel dat op de Nintendo 64 verscheen, zo mooi mogelijke foto’s nemen van diverse Pokémon. Deze foto’s worden dan weer beoordeeld door een specialist: Professor Mirror.

Het gebied waar je op avontuur trekt strekt zich uit over verschillende eilanden, elk met hun eigen kernmerken. Zo passeer je onder andere langs een dichtbegroeide jungle, warme woestijn en een idyllisch strand.

Draait de game dan enkel en alleen om foto’s nemen? Neen, gelukkig niet. Tijdens je ontdekkingstocht kom je in aanraking met Illumina. Dit is een fenomeen dat planten en Pokémon doet oplichten en het is aan jou om de oorsprong van dit dit mysterie te onderzoeken.

New Pokémon Snap verschijn op 30 april, exclusief voor de Nintendo Switch. En neem zeker ook eens een kijkje op de prachtige officiële website!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: