fbpx

Pokémon viert zijn 25e verjaardag met heerlijk nostalgische trailer

Pokémon

Eind volgende maand, op 27 februari, is het exact 25 jaar geleden dat de Pokémon-franchise het levenslicht zag. Op die dag in 1996 verschenen namelijk de eerste twee videogames voor de toemalige GameBoy: Pokémon Red en Green.

Deze verjaardag wil The Pokémon Company uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan en daarom plannen ze heel 2021 verschillende evenementen en promoties. Wat die precies inhouden, is nog niet bekend, maar het bedrijf loste vandaag wel een heerlijk nostalgische trailer.

Er zitten een heleboel teasers en knipogen naar de verschillende onderdelen van de franchise. Als echte fan is er niks leuker dan deze zelf te ontdekken, dus ik ga het hier niet spoilen voor jullie.

Het enige wat ik wél kan vertellen is dat 2021 een heerlijk jaar zal zijn voor iedereen die fan is van Pokémon!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Pokémon viert zijn 25e verjaardag met heerlijk nostalgische trailer'

Reacties zijn gesloten.

%d