fbpx

7 minuten durende trailer geeft meer details over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Gisteren wisten we jullie al de eerste beelden voor te schotelen van het nieuwe avontuur dat Mario gaat beleven in Bowser’s Fury, de uitbreiding bij Super Mario 3D World.

Nu schotelt Nintendo ons opnieuw een trailer voor rond deze game, en deze keer krijgen we meer uitleg over wat we mogen verwachten in beide games.

Super Mario 3D World, een port van de versie die op de Wii U verscheen, krijgt een Snapshot Modus. Hierin kan je de tijd stil laten staan en artistieke foto’s maken door onder andere gebruik te maken van verschillende filters. Daarbij kan je ook gebruik maken van te verzamelen stempels. Deze kan je dan op de muren zetten op je snapshots.

Maar de meeste vernieuwing zit natuurlijk in het nagelnieuwe avontuur Bowser’s Fury. Deze spin-off speelt zich af in Miauwmeer, een koninkrijk van katten, waar ook de vijanden en gebouwen gebaseerd zijn op ieders favoriete huisdier. Het is jouw taak om zoveel mogelijk Kattenzonnen te verzamelen.

Tijdens jouw avontuur word je bijgestaan door Bowser Jr. die je onder andere zal helpen om vijanden te verslaan. Een tweede speler kan ook de controle nemen over Bowser Jr. waardoor je de game ook in co-op kan spelen.

Wanneer je een tijdje in Miauwmeer hebt vertoeft zal de gigantische Fury Bowser verschijnen die de hele wereld zal veranderen. Pas wanneer je voldoende Kattenzonnen hebt verzamelt, zal er een gigantische kattenbel verschijnen waarna je het als gigantische Kat Mario het kan opnemen tegen Fury Bowser.

Tot slot kan je ook gebruik maken van verschillende Amiibo om speciale power-ups te laten verschijnen.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury verschijnt op 12 februari exclusief voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: