fbpx

Aanschouw de eerste beelden van Super Mario 3D World-uitbreiding Bowser’s Fury

Toen Nintendo bekend maakte dat ze alle 3D-games in een speciale bundel zouden heruitbrengen, waren heel wat fans teleurgesteld dat Super Mario 3D World niet in deze compilatie zat.

Maar Nintendo had iets véél beters in gedachten met deze game. Ze zullen deze WiiU-port namelijk voorzien van een eigen uitbreiding onder de naam Bowser’s Fury.

In dit aparte avontuur zien we Mario samenwerken met niemand minder dan Bowser Jr. Deze laatste helpt Mario met het verslaan van vijanden en het laten verschijnen van diverse items.

En als klap op de vuurpijl zien we een gigantische Bowser verschijnen, waarna Mario door middel van een gigantische kattenbel veranderd in een reusachtige Kat Mario!

Ik kijk alvast reikhalzend uit naar deze game, want Super Mario 3D World is een van de weinige Mario-games die ik nog nooit gespeeld heb.

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Want de game verschijnt over exact een maand op 12 februari exclusief voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Aanschouw de eerste beelden van Super Mario 3D World-uitbreiding Bowser’s Fury'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: