fbpx

Eerste trailer van documentaire over The Karate Kid-legende Pat Morita vrijgegeven

Ik ben misschien wat laat het feestje binnengestapt, maar dit weekend heb ik op Netflix het eerste seizoen van Cobra Kai uitgekeken. Je weet wel, de reeks die gebaseerd is op de The Karate Kid-films uit de jaren ’80.

In Cobra Kai spelen alle hoofdrolspelers uit de films opnieuw mee. Maar jammer genoeg ontbreekt er eentje. De sensei van Daniel LaRusso: Mr. Miyagi. De acteur die gestalte gaf aan dit legendarische personage, Pat Morita, overleed jammer genoeg in 2005.

Maar voor de fans die meer willen weten over de man, is er goed nieuws. Begin volgende maand, verschijnt er een documentaire onder de naam “More Than Miyagi: The Pat Morita Story“. Hiervan werd vandaag de eerste trailer vrijgegeven en die ziet er alvast ontzettend veelbelovend uit!

De documentaire schetst niet altijd een even rooskleurig beeld van Pat Morita. Als kind vocht hij tegen tuberculose van de wervelkolom. Later in zijn leven kampte hij met alcohol- en drugsproblemen.

Als alles goed gaat, verschijnt “More Than Miyagi: The Pat Morita Story” op 5 februari op iTunes, Amazon Prime en andere streamingdiensten. Of de docu ook op Netflix te zien zal zijn, is op dit moment nog niet bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d