fbpx

Nintendo bevestigt de komst van de Nintendo Switch Mario Red & Blue Edition

Nintendo viert nog steeds de 35e verjaardag van hun icoon Mario. Dat deden ze vorig jaar onder andere met een speciale Game & Watch en de Mario 3D All-Stars-compilatie voor de Nintendo Switch.

Dit jaar schakelt het Japanse bedrijf nog een versnelling hoger, want op 12 februari brengen ze Super Mario 3D World + Bowser’s Fury uit, waarvan we eerder vandaag nieuwe beelden te zien kregen.

En het is nog niet afgelopen voor de Nintendo- en Mario-fans, want op diezelfde dag brengt Nintendo een nieuwe versie uit van hun Switch-console: de Nintendo Switch Mario Red & Blue Edition!

De console zelf is volledig rood, maar de joy-con-houder is dan weer in het typische Mario-blauw. Naast de console en joy-cons zit er ook een speciale beschermhoes in het pakket, ook helemaal in Mario-thema!

Haast je snel naar je lokale gameswinkel, want ik heb zo’n vermoeden dat er maar een beperkt aantal beschikbaar zal zijn van deze Switch-versie…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d