fbpx

Speel Black Ops Cold War Zombies gratis vanaf donderdag

Een poosje geleden konden we gratis aan de slag met de multiplayer van Black Ops Cold War. Deze keer zijn de fans van de Zombies-modi aan de beurt.

Vanaf donderdag 14 januari tot en met 21 januari kunnen zowel PS4- als PS5-gamers gratis aan de slag met de diverse Zombies-modi uit Cold War.

Dit zijn niet alleen de standaard modus, genaamd Die Maschine, maar ook de Onslaught-modus die nog steeds exclusief is voor PlayStation-gamers. Later deze week komt daar ook nog eens de nieuwe Cranked-modus bij.

Dit is de gekende Cranked-modus uit Modern Warfare maar dan met een twist… In Cranked zal je nu niet sterker en sneller worden maar zelf veranderen in een zombie als je niet binnen een bepaalde tijd zombies uitschakelt.

Besluit je daarna om de game aan te schaffen, dan blijft je progressie behouden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Speel Black Ops Cold War Zombies gratis vanaf donderdag'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: