fbpx

Paranormale activiteiten gespot in nieuwste De Sims 4-accessoirepakket

Is er leven na de dood? Is er licht aan het einde van die mysterieuze tunnel? Bestaan klopgeesten en spoken? Wie zal het zeggen? Maar misschien ontdek je het antwoord op die vragen binnenkort zelf met het nieuwste accessoirepakket voor De Sims 4.

In De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket, want zo gaat het nieuwste pakket door het leven, krijgen je Sims te maken met bizarre huisgenoten in de nieuwe spookhuiskavels, waar de nachten verstoord worden door plaaggeesten.

Je Sims kunnen een séance houden om Guidry het spook op te roepen. Deze kan hen adviseren over hoe ze comfortabel kunnen wonen in een huis met een spook dat de boel op stelten zet.

Ze kunnen ook communiceren met spoken en ze kalmeren, hun huizen zuiveren om ongenode gasten de deur te wijzen of spoken dag en nacht hun gang laten gaan. Sims kunnen zelfs Bothilde de skeletassistent oproepen voor wat hulp in de huishouding.

Daarnaast kunnen De Sims-spelers de nieuwe mediumvaardigheid beheersen om indruk te maken op Guidry en om hun Paranormaal onderzoeker-licentie te verdienen. Met deze nieuwe licentie kunnen Sims andere, minder paranormaal gevoelige Sims helpen hun problemen met de geestenwereld op te lossen en de rust te laten terugkeren in hun huis.

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket is vanaf 26 januari verkrijgbaar voor 9,99 euro voor PC op Origin en Steam en voor PlayStation 4 en Xbox One.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: