fbpx

Mass Effect: Legendary Edition zou op 12 maart verschijnen

Mass Effect

De Mass Effect-games, inclusief Andromeda, behoren nog steeds tot mijn favoriete scifi-RPG’s. We weten ondertussen allemaal dat er een Legendary Edition in de maak zou zijn. De vraag is alleen wanneer we deze mogen verwachten…

Het zou best eens kunnen (of ook niet) dat we het antwoord op deze vraag kennen, namelijk 12 maart 2021.

Opgelet deze datum werd niet vrijgegeven door ontwikkelaar BioWare of uitgever EA dus het is nog niet zeker. Twitter-user IdleSloth84 kwam de datum op het spoor op webshops van winkels in Singapore en IndonesiĆ«. Het moet echter gezegd dat Beide webshops (op aandringen van EA?) de datum verwijderd hebben.

Je krijgt ook heel wat waar voor je geld trouwens. De Legendary Edition bevat uit de eerste drie Mass Effect-titels, inclusief alle verschenen expansions, promowapens en andere reeds verschenen DLC. Wat je niet moet verwachten echter is de multiplayermodus van Mass Effect 3.

De Legendary Edition, voor de goede orde, is ook geen remake. Ze zullen wel speelbaar zijn in 4K op PS4 Pro en Xbox One X, met extra grafische verbeteringen op PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: