fbpx

Er komt een nieuwe Indiana Jones-game

Indiana Jones, de ultieme avonturier, en een bron van inspiratie voor zowel Lara Croft als Nathan Drake, krijgt binnenkort eindelijk een nieuwe game.

Het waren uitgever Bethesda en ontwikkelaar Machine Games (Wolfenstein-titels) die het nieuws via Twitter de wereld instuurden.

Drijvende kracht achter de game is niemand minder dan Todd Howard (Fallout). Hij zal er, in samenwerking met Lucasfilm Games, eigenaar van deze gouden IP, moeten voor zorgen dat de game de naam en vooral de reputatie van Indiana Jones alle eer aandoet.

A new Indiana Jones game with an original story is in development from our studio, @MachineGames, and will be executive produced by Todd Howard, in collaboration with @LucasfilmGames. It’ll be some time before we have more to reveal, but we’re very excited to share today’s news!

De vraag van 1 miljoen is echter of de game ook op PlayStation zal verschijnen nu we allemaal weten dat Bethesda eigendom is van Microsoft. Of zal Indiana Jones een Xbox/pc-exclusive worden, net zoals Sony dat heeft gedaan met Spider-Man?

Hieronder alvast een eerste teaser om je avonturiersbloed op te warmen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d