fbpx

Razer toont futuristisch concept van een mondmasker, mét RGB-verlichting

Wie had een jaar geleden durven denken dat we massaal met mondmaskers op straat zouden rondlopen. Wij alleszins niet.

Deze nieuwe situatie zet bedrijven er wel toe aan om creatief om te gaan met producten en concepten. Een van deze bedrijven is Razer, je wel bekend van verschillende gamingaccesoires.

Zij hebben op de CES het project Hazel gepresenteerd. Dit is een futuristische visie op het mondmasker voor de (nabije) toekomst.

Het mondmasker maakt gebruik van actieve ventilatie, waarvan de batterij opgeladen kan worden, die tot 95% van de schadelijke partikels kan filteren en voldoet zo aan de N95-normen voor chirurgische maskers. Bovendien is het mondmasker transparant waardoor we de gelaatsuitdrukkingen van de drager nog steeds kunnen zien.

Tot slot zit er ook een microfoon en speaker in het mondmasker verwerkt, waardoor de stem van de drager goed verstaanbaar blijft en dus niet vervormd wordt door het masker. En dankzij de meegeleverde bewaardoos, word je mondmasker ontsmet.

Maar Razer zou Razer niet zijn moesten ze er ook geen RGB-verlichting in verwerken. Want gamingaccessoires uitbrengen zonder RGB-verlichting is absoluut not done!

Het is niet bekend of Razer dit mondmasker ooit op de markt gaat brengen, maar wij zijn alvast fan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d