fbpx

Horrorgame The Medium toont Ray-Tracing in nieuwe trailer

Nog twee weken wachten en dan is het eindelijk zover, dan kunnen we met z’n allen aan de slag met de Horrorgame The Medium. Eigenlijk had de game al lang beschikbaar moeten zijn, maar werd vlak voor zijn initiële releasedatum naar 2021 verschoven.

Vandaag heeft ontwikkelaar Blooper Team een nieuwe trailer de wereld ingegooid waarin Ray-Tracing via de Nvidia RTX-kaarten wordt getoond.

En we moeten toegeven, het resultaat is best knap te noemen. De weerkaatsingen in de glazen kaders en het houten bureau zijn ontzettend realistisch.

Of de game ook effectief de moeite is om te spelen, weten we op 28 januari. Want dan verschijnt The Medium voor Xbox-consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: