fbpx

Little Nightmares II-consoledemo vandaag beschikbaar

Het minste wat je van Little Nightmares, het schattigste horrorspel ooit(?), en het hoofdpersonage Six kan zeggen is dat het een verdomd intrigerende en plezante game is om te spelen. We zijn dan ook heel content dat we binnenkort met de opvolger aan de slag kunnen.

Om in de sfeer te komen, kunnen we vanaf vandaag aan de slag met een gratis consoledemo van Little Nightmares II.

Bandai Namco is namelijk begonnen met het uitrollen van de demo op PS4 en Xbox One. Hou de stores van beide platformen dus zeker in de gaten vandaag. Op pc is die demo trouwens al een tijdje beschikbaar.

In de demo maken we kennis met een nieuw hoofdpersonage, namelijk Mono. Samen met hem trekken we door het griezelige gebladerte van het “Wilderness”-level. Baan je een weg door de gevaren om de Hunter’s cabin te ontdekken, maar probeer niet het laatste gesprekspunt van hun trofeeënkast te worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: