fbpx

Fatal Falls, de Dead Cells-uitbreiding, krijgt nieuwe gameplaytrailer, prijs én releasedatum

Dead Cells is een razend populaire metroidvania-game die door de fans nog steeds op handen gedragen wordt. Het was dan ook geen verrassing toen ontwikkelaar Motion Twin vorig jaar een uitbreiding aankondigde.

Vandaag bereikte ons het nieuws dat de uitbreiding de naam Fatal Falls meekrijgt. In ruil voor €4,99 krijgen we twee nieuwe levels , The Undying Shores en The Fractured Shrines, én een nieuwe eindbaas voorgeschoteld.

Fatal Falls is vanaf 26 januari beschikbaar voor de console- en pc-versie van Dead Cells.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: