fbpx

Sucker Punch-vacature hint naar Ghost of Tsushima-sequel of DLC

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima was zonder twijfel een van de betere games van het voorbije jaar. Persoonlijk vond ik hem zelfs beter dan The Last of Us Part 2. Niet meer dan normaal dus dat iedereen zin heeft in meer.

En wie weet, misschien krijgen we dat wel. Uit een vacature bij ontwikkelaar Sucker Punch blijkt dat de studio op zoek is naar een combat designer, een van de sterke punten uit de game. In de vacature staat specifiek te lezen dat de kandidaat Ghost of Tsushima moet gespeeld hebben, en mee moet zijn met het core combat systeem.

Wat we exact mogen verwachten, als we al iets mogen verwachten natuurlijk, dat is voorlopig nog niet zeker. Gaat het om een sequel, DLC of een standalone uitbreiding zoals bijvoorbeeld bij The Last of Us Part 1, of wordt het iets à la Uncharted: The Lost Legacy?

Al maakt de nieuwe vacature duidelijk dat Sucker Punch aan nieuwe content werkt. Het maken van prototypes van nieuwe soorten vijanden, vaardigheden en progressiesystemen wordt genoemd, dus dit is meer dan alleen een remaster of remix van de originele Ghost of Tsushima.

De toekomst zal het uitwijzen vermoeden we. Wij hebben er alvast veel zin in!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: