fbpx

Langer wachten op de Harry Potter RPG Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

Slecht nieuws voor de Harry Potter-fans onder jullie, want je zal iets langer moeten wachten op Hogwarts Legacy.

In een statement op Twitter zegt ontwikkelaar Avalanche, die we kennen van Just Cause, meer tijd nodig te hebben om de trouwe fans de beste ervaring te kunnen geven. Daarom moeten we een jaar langer wachten op de game, die nu pas in 2022 zal verschijnen.

Deze ambitieuze open-wereld Role Playing Game speelt zich af in het Harry Potter-universum rond het jaar 1800. Je zal onder andere lessen kunnen volgen samen met andere leerlingen/gamers. Veel meer is er jammer genoeg nog niet bekend over de game.

Het bestaan van Hogwarts Legacy werd vorig jaar in september bevestigd tijdens de presentatie waarbij de PlayStation 5 werd aangekondigd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: