fbpx

Star Wars Jedi: Fallen Order heeft update gekregen voor next-gen consoles

Een van de grote verrassingen van eind 2019 was ongetwijfeld EA’s Star Wars Jedi: Fallen Order.

De game bracht eindelijk wat fans al jaren naar vroegen: geweldige actie en een origineel en intrigerend verhaal. Ik was ook meteen verkocht en heb de game zowat in een ruk uitgespeeld.

Door de backwards compatibility mogelijkheden van de Xbox Series X|S en de PlayStation 5 was deze game al te spelen met de nodige verbeteringen. Maar vandaag heeft Electronic Arts een update uitgestuurd waarmee de game nog beter zou moeten draaien op deze next-gen consoles.

Op de PlayStation 5 gaat de framerate de hoogte in, van 45 naar 60 FPS op precies te zijn. Qua resolutie krijgen we nu een vaste resolutie op 1200p. Deze wordt nog opgevoerd naar een 1440p post-processing output.

De Xbox Series X krijgt een ‘Performance Mode’ die 60 FPS haalt, en dat met een dynamische resolutie die schommelt tussen 1080p en 1440p. Als je kiest voor de ‘Normal mode’, wordt de post-processing opgeschaald naar een 4K resolutie, waarbij de dynamische resolutie varieert tussen 1512p en 2160p.

Hoog tijd dus om deze fantastische game nog eens van schap te halen. Heb je Star Wars Jedi: Fallen Order nog niet gespeeld? Dan kan je deze gratis uitproberen via het Xbox Game Pass-abonnement!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Star Wars Jedi: Fallen Order heeft update gekregen voor next-gen consoles'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: