fbpx

Amazon heeft meer informatie vrijgegeven over de Lord of The Rings-reeks

Vorig jaar maakte streamingdienst Amazon bekend dat ze met de productie van een Lord of The Rings-reeks bezig waren. Ze vertelden er ook bij dat de reeks zich tijdens de Tweede Era van Midden-Aarde zou gaan afspelen. Concreet wil dit zeggen dat we avonturen te zien zullen krijgen die zich duizenden jaren voor The Hobbit en The Lord of the Rings zullen afspelen.

Nu heeft Amazon dus nog meer informatie naar buiten gebracht. Zo zullen er zowel bekende als nieuwe personages te zien zijn in de reeks. Verwacht geen Frodo of Gollum, maar elfen zoals Galadriel. Zij zal gespeeld worden door Morfydd Clark en dus niet Cate Blanchett die Galadriel speelde in de films van Peter Jackson.

Morfydd Clark (l) en dus niet Cate Blanchett (r) zal de rol van Galadriel op zich nemen.

Over het verhaal zelf werden ook wat details gelost, al werd alles nogal cryptisch opschreven. Zo zullen ongewone helden sterk op de proef gesteld worden én maken we de opkomst en ondergang mee van verschillende koninkrijken waarin de grootste slechterik ooit een rol zal spelen. Hoewel de slechterik in kwestie niet bij naam wordt genoemd, is het logisch te denken dat het hier om Sauron gaat.

Wat betreft locaties wist Amazon ook nog te vertellen dat de Misty Mountains, die ook een rol spelen in The Hobbit en The Lord of The Rings, te zien zullen zijn in de reeks.

De eerste twee afleveringen worden geregisseerd door J.A. Bayona, die we kennen als regisseur van Jurassic Park: Fallen Kingdom. Amazon heeft nog niet gezegd wanneer de reeks te zien zal zijn op de Prime-streamingdienst, maar verwacht wordt dat dit eind 2021, begin 2022 zal zijn.

Ik kan alvast niet wachten tot wanneer de eerste trailer te zien zal zijn!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: