fbpx

Capcom geeft volgende week meer info over Resident Evil Village tijdens speciale showcase

Tijdens de PlayStation 5-showcase in juni van vorig jaar kondigde Capcom het nieuwste deel in de Resident Evil-reeks aan, genaamd Village. Sindsdien is er ontzettend weinig informatie over deze game naar buiten gebracht.

Maar daar komt volgende week verandering in. Capcom heeft via Twitter aangekondigd dat ze op donderdag 21 januari om 23u00 Belgische tijd een speciale showcase houden die volledig rond Resident Evil zal draaien.

Als je live naar de showcase kijkt krijg je als eerste een volledig nieuwe trailer te zien, waarna we ook de eerste gameplay voorgeschoteld krijgen. Tot slot belooft Capcom ook nog heel wat ander Resident Evil-nieuws.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d