fbpx

Ubisoft schuift de release van Riders Republic door naar later dit jaar

Toen Ubisoft enkele jaren geleden de extreme sportgame Steep op de markt bracht, brak deze game weinig potten. Dat was best jammer, want de game was eigenlijk echt wel plezant om spelen.

Het leek dan ook een gewaagde keuze toen Ubisoft de “massive multiplayer playground”-game Riders Republic aankondigde. Deze game wordt ontwikkeld door Ubisoft Annecy, de studio die ook verantwoordelijk was voor Steep, en moest normaal gezien op 25 februari van dit jaar verschijnen.

In Riders Republic krijg je een immense speeltuin voorgeschoteld waarin je compleet loos kan gaan met ski’s, snowboards, fietsen en al dan niet met een raket aangedreven wingsuit. Het fijne is dat je dit niet alleen hoeft te doen. Want tijdens races kan je het opnemen tegen 50 andere gamers.

Jammer genoeg heeft Ubisoft beslist om Riders Republic voor onbepaalde tijd uit te stellen. Het kwaliteitsniveau van de game is blijkbaar nog voldoende voor de uitgever, waardoor het ontwikkelteam nu meer tijd krijgt om de game op de rails te krijgen.

Het bericht dat Ubisoft zopas op het Twitter-account van de game plaatste

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: