fbpx

Electronic Arts: “Wij hebben nog verschillende Star Wars-games in ontwikkeling!”

Het was gisteren een donderslag bij helderen hemel. Uitgever Ubisoft werkt namelijk aan een nieuwe Star Wars-game. Op z’n minst opvallend nieuws, omdat Electronic Arts de voorbije jaren de exclusieve rechten had om dergelijke games te ontwikkelen.

Niet geheel onverwacht liet de reactie uit Redmond, waar het hoofdkantoor staat van Electronic Arts, niet lang op zich wachten. Zo verklaarden ze in een kort Twitter-bericht dat ze in de eerste plaats houden van alles wat met Star Wars te maken heeft.

Verder staat er ook te lezen dat ze ernaar uitkijken om het partnership met Lucasfilm Games verder te zetten in de toekomst én dat BD-1, de robot uit Star Wars Jedi: Fallen Order, veruit de schattigste is.

Maar het belangrijkste is ongetwijfeld de melding dat ze op dit moment verschillende Star Wars-games in ontwikkeling hebben. Welke dat zijn, houden ze voorlopig nog even geheim.

Wat concurrentie kan alleen maar goed zijn voor de kwaliteit van de games. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Electronic Arts: “Wij hebben nog verschillende Star Wars-games in ontwikkeling!”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: