fbpx

Super Nintendo World gaat later open dan aangekondigd

Super Nintendo World Universal Japan

Er werd jaren naarstig aan gebouwd en alles staat nu eindelijk klaar voor de opening. Maar toch heeft het pretpark Universal Studios Japan beslist om de opening van Super Nintendo World uit te stellen.

Als we eerlijk zijn komt deze beslissing niet geheel onverwacht. Want ook in Japan is er een opflakkering van het coronavirus. Er zijn verschillende steden in lockdown gegaan, waardoor het pretpark deze moeilijke beslissing heeft moeten nemen.

Een datum waarop het nieuwe themagedeelte wél open zal gaan, kunnen ze niet geven. Men gaat wachten tot de noodtoestand in Japan niet meer van kracht is om daarna een zeer beperkt aantal bezoekers toe te laten.

Ook voor Nintendo is dit uiteraard geen goed nieuws. Op dit moment wordt namelijk nog steeds de 35e verjaardag van Mario gevierd, waarbij de opening van een pretparkgedeelte gebaseerd op hun goedgesnorde icoon een absoluut hoogtepunt moest worden.

Om de pijn wat te verzachten, kan je hieronder kijken naar de rondleiding die Mario’s geestelijke vader, Shigeru Miyamoto, gaf.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d