fbpx

Ubisofts The Division 2-studio werkt aan een open-wereld Star Wars-game

Verrassend nieuws voor de Star Wars-fans. En zeker omdat wij ervan uitgingen dat EA de licentie op het Star Wars-IP had.

Volgens Wired zou deze game de eerste Star Wars-game zijn die ontwikkeld wordt naast de reeds bestaande of in ontwikkeling zijnde EA-titels. Ontwikkelaar van dienst zou Ubisofts Massive Entertainment-studio zijn in samenwerking met LucasFilm Games.

Voorlopig zijn de details rond deze game nog schaars maar het zou om een open-wereld game gaan, draaiend Massive Entertainments Snowdrop-engine. Een engine die eerder reeds gebruikt werd bij games als The Division 2 en South Park: The Fractured But Whole.

Julian Gerighty, director van The Division 2 en The Crew zou aan boord zijn als creative director voor dit nieuwe project. Waar en hoe en wanneer de game in het Star Wars-universum past of meer details zijn nog niet bekend.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

3 gedachten over “Ubisofts The Division 2-studio werkt aan een open-wereld Star Wars-game

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: