fbpx

Agent 47 schittert nog een laatste keer in launch trailer Hitman 3

Met Hitman 3 komt de trilogie rond ‘s werelds bekendste huurmoordenaar aan zijn einde. Om de release, overmorgen 20 januari, extra kracht bij te zetten, lanceert ontwikkelaar IO Interactive een prachtige launchtrailer.

In de trailer die bijna 3 minuten duurt zien we onze favoriete kale huurmoordenaar Agent 47 aan het werk tijdens verschillende missies. Zo zien we hem missies volbrengen in een discotheek, donker steegje en de wolkenkrabbers in Dubai.

Hitman 3 is vanaf 20 januari beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC en Nintendo Switch. Deze laatste versie zal gebruik maken van streamingtechnologie zodat de minder krachtige Switch deze grootse game ook kan draaien.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: