fbpx

Sony stelt topteam aan om te werken aan games binnen bestaande franchises: nieuwe Uncharted op komst?

Waar rook is, is meestal vuur. Dat gezegde kennen we allemaal. Maar het zou wel eens kunnen dat het nieuwe ontwikkelteam van Sony San Diego aan het werk is aan een nieuw deel binnen de Uncharted-reeks.

Naugty Dog, de originele ontwikkelaar van Uncharted en onderdeel van de PlayStation Studios, heeft al meermaals laten vallen dat ze geen games meer willen ontwikkelen binnen de Uncharted-franchise en dat daarmee deel 4 hun laatste Uncharted-game was.

Michael Mumbauer

Ontzettend triestig nieuws uiteraard, maar er zou nu toch een sprankeltje hoop zijn dat Sony tóch aan een Uncharted-game zou werken.

Volgens het Linkedin-profiel van Michael Mumbauer, studiohoofd van PlayStation tot november vorig jaar, is zijn laatste prestatie het samenstellen van een nieuw, all-star, AAA Action/Adventure ontwikkelteam voor Playstation. 

Tel dat bij de vele geruchten die rondgaan over een mogelijks vijfde deel van Uncharted en we zouden wel eens een winnaar kunnen hebben… Bovendien werkt Sony al een hele tijd aan een Uncharted-film. Dus een game uitbrengen in dezelfde periode zou helemaal niet gek zijn.

Het enige wat we nu nog kunnen doen is afwachten tot Sony met meer nieuws komt rond deze erg valabel klinkende geruchten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: