fbpx

EA onderschat het succes van gratis versie Star Wars Battlefront II: servers kunnen de drukte niet aan

Dat gamers altijd wel te vinden zijn voor een gratis versie van een goeie game, hoef ik jullie waarschijnlijk niet uit te leggen. Maar soms lijkt het toch dat uitgevers niet helemaal mee zijn met wat er leeft in de community, of het toch niet 100% goed kunnen inschatten.

Afgelopen vrijdag wist Praga jullie het heugelijke nieuws te vertellen dat Star Wars Battlefront II: Celebration gratis en voor niks te downloaden was via de Epic Games Store.

Blijkbaar was de interesse in deze best vermakelijke game zo groot, dat de servers van de game de drukte niet aankonden. Hierdoor kregen heel wat gamers verschillende foutmeldingen te zien wanneer ze probeerden in te loggen.

Enkele uren later waren de problemen alweer van de baan omdat Electronic Arts verschillende extra servers aan de game had gekoppeld.

Je kan Star Wars Battlefront II: Celebration, inclusief alle DLC, nog tot en met 21 januari gratis downloaden via de Epic Games Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'EA onderschat het succes van gratis versie Star Wars Battlefront II: servers kunnen de drukte niet aan'

Reacties zijn gesloten.

%d