fbpx

Check hier de eerste foto’s van de nieuwe Mortal Kombat-film

Mortal Kombat Movie

Wie herinnert zich de Mortal Kombat film uit 1995 nog? Deze film werd doorheen de jaren een cultklassieker en heel wat fans waren dan ook door het dolle heen wanneer bekend werd dat de gewelddadige game een nieuwe verfilming ging krijgen.

Veel informatie is er er tot vandaag nog niet naar buiten gebracht, en dat baart ons toch wel wat zorgen. Maar gelukkig kregen we afgelopen weekend wél wat meer info te horen en te zien.

De film zal openen met een 10 minuten durend gevecht waarin Hanzo Hasashi (beter bekend als Scorpion) en Bi-Han het tegen elkaar opnemen. Dit alles in het episch kader van het feodale Japan. Daarnaast zullen de kenmerkende, bloederige Fatalities hun opwachting maken in de film, wat maakt dat deze ongetwijfeld een Kinderen Niet Toegelaten-stempel zal krijgen.

Uitgever Warner Bros. heeft ook de eerste foto’s vrijgegeven van de film. Hierop zien we onder andere Sub-Zero, Jax, Sonya en Liu Kang in actie. En voor de volledigheid heb ik hier voor jullie de volledige Kast opgelijst:

Mortal Kombat wordt geregisseerd door Simon McQuoid en is vanaf 16 april te zien in de bioscoop én via HBO Max. Deze streamingdienst wordt in de tweede helft van dit jaar in Europa gelanceerd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d