fbpx

GSC Game World geeft nieuwe teaser trailer vrij van S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL

Ook al verliep de release allesbehalve vlekkeloos, heb ik nog steeds een zwak voor S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl die in 2007 gereleased werd. De sfeer die in de game zat, was adembenemend en ook de spanning was op elk moment te snijden.

In juli van vorig jaar werd bekend dat ontwikkelaar GSC Game World aan het werken was aan een opvolger van S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. De game kreeg de toepasselijke naam S.T.A.L.K.E.R. 2 mee en de eerste trailer was ook weer ontzettend sfeervol te noemen.

Nu, een half jaar later, laten de ontwikkelaars opnieuw van zich horen. En ook nu hebben ze een nieuwe teaser trailer om op de wereld los te laten. Deze trailer is volledig gemaakt door middel van de in-game engine en speelt zich af in een schooltje in Pripyat, de gigantische stad op een boogscheut van de ontplofte kerncentrale van Chernobyl.

deze nieuwe teaser trailer beleef je door de ogen van Skif

Je bekijkt de wereld door de ogen van Skif. Hij wordt opgejaagd door een Emission; een plotse ontlading van energie. Deze komen ontzettend vaak voor in de Zone en kunnen je in een oogwenk om het leven brengen.

Een releasedatum is er helaas nog niet, maar de game wordt wel exclusief ontwikkeld voor PC en de Xbox-consoles. Wie een Xbox Series X of S in huis heeft staan, mag zich trouwens opmaken voor het nodige Ray-Tracing-geweld.

En heb je een Xbox Game Pass abonnement? Dan heb je geluk, want de game zal vanaf dag 1 beschikbaar zijn op deze dienst!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: