fbpx

Star Wars Battlefront II: Celebration is nu gratis op de Epic Game Store

Wat een week voor de Star Wars-fans. Eerder deze week raakte bekend dat Ubisoft en LucasFilm Games aan een open-wereld Star Wars-game werken. Bovendien liet EA snel daarna verstaan ook nog druk in de weer te zijn met diverse Star Wars-projecten. En er valt nog meer goed nieuws te rapen…

Via de Epic Game Store kan je namelijk helemaal gratis Star Wars Battlefront II: Celebration binnenhalen, en houden! Dit tot 21 januari 17u00. Je hebt dus nog even de tijd om na te denken, maar eigenlijk is dit een no brainer. Dus gewoon downloaden die hap, het is toch gratis.

De Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition bevat alle mogelijke content die tot op heden reeds verschenen is. En dat is heel wat zoals je hieronder kan zien:

  • De basisgame (inclusief alle verschenen en gratis game updates sinds release)
  • Meer dan 25 Hero Appearances, inclusief zes legendaries, plus een speciale versie van Rey, Finn en Kylo Ren geïnspireerd door Star Wars: Rise of Skywalker
  • Meer dan 125 Trooper en Reinforcement Appearances
  • Meer dan 100 Hero en Trooper Emotes en Voice Lines
  • Meer dan 70 Hero en Trooper Victory Poses

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Star Wars Battlefront II: Celebration is nu gratis op de Epic Game Store

Reacties zijn gesloten.

%d