fbpx

Blizzard gaat launcher Battle.net in een nieuw jasje steken

Ontwikkelaar Blizzard heeft zopas bekend gemaakt dat ze van plan zijn om hun gameslauncher Battle.net in een nieuw jasje te steken.

Sinds 1996 is Battle.net een gevestigde waarde geworden voor alle gamers die Blizzard-games een warm hart toedragen. Ook ik kwam dagelijks in contact met de launcher in de periode dat ik uren per dag verzonken zat in de wereld die World of Warcraft heette.

Nu, 8 jaar na de vorige belangrijke update, vond Blizzard de tijd rijp geworden om Battle.net nog eens onder handen te nemen. Naast een visuele opfrissing zijn er ook aanpassingen met betrekking tot de toegankelijkheidsopties. Belangrijkste aanpassing is dat je nu ook doorheen de app kan navigeren door enkel gebruik te maken van je toetsenbord en dat de contrastwaarden aangepast zijn voor een betere leesbaarheid.

Op dit moment wordt de update uitgerold in Noord-Amerika, waarna ongetwijfeld Europa aan de beurt zal zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: