fbpx

Bewoners van klein Brits dorpje niet opgezet met bouw gigantische Star Wars-set

Je zal het maar voorhebben. Je woont in een klein Brits dorpje met nog geen 1500 inwoners en plotseling ben je het middelpunt van de wereldwijde belangstelling.

Het overkomt de inwoners van Little Marlow in Groot-Brittannië op dit moment. In de verlaten steengroeve van het dorpje verrijst op dit moment een gigantische filmset. Deze set wordt daar gebouwd omdat de opnames van de Star Wars-reeks rond Obi-Wan Kenobi daar zullen plaatvinden. Deze reeks zal vermoedelijk in 2022 te zien zijn op Disney+.

Ewan McGregor kruipt opnieuw in de huid van Obi-Wan Kenobi

Hoewel de burgemeester toestemming gaf aan de producers van de Star Wars, zijn de bewoners allesbehalve tevreden. Hun slaperige dorpje davert nu onder de drukte van een immense Hollywood-productie. En de opnames zelf zijn nog niet gestart. Deze gaan van start in maart.

En op zich kan je ze geen ongelijk geven. Want als je de luchtfoto’s bekijkt, merk je pas hoe immens veel plaats de productie inneemt. We zien niet alleen de set zelf, maar ook een gigantisch tentendorp waar hoogstwaarschijnlijk de loges van de acteurs in gehuisvest zijn.

Zouden jullie ermee kunnen lachen moest er plotseling zo’n grote productie achter de hoek zou neerstrijken?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d