fbpx

Firebase Z wordt de nieuwe zombies-map voor Black Ops – Cold War

Zoals we eerder deze week reeds vertelden kan iedereen tot 21 januari gratis aan de slag met de zombies-modi uit Call of Duty: Black Ops – Cold War. Maar er is meer nieuws rond deze populaire modus uit de Call of Duty-reeks.

Zo kunnen we nu meegeven dat we op 4 februari een nieuwe zombies-map krijgen. Deze map gaat door het leven als Firebase Z en focust zich op een nieuwe locatie die te maken kreeg met een nieuwe uitbraak, namelijk Outpost 25.

Met de vernietiging van de Projekt Endstation-site uit de Tweede Wereldoorlog en na verder onderzoek van de buitenaardse Dark Aether-anomalie in Polen, richt Requiem nu zijn focus op de nieuwste Dark Aether-uitbraaksite: Outpost 25, bekend onder de codenaam Firebase Z.

Er is dus weer werk aan de winkel voor de zombiekillers! Meer info op de officiƫle website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d