fbpx

Creepy live-action trailer voor The Medium

Ben jij zo iemand die ‘s nachts graag door de straten dwaalt, een flinke boswandeling maakt na middernacht of uren aan een stuk horrorfilms kijkt? Dan zal The Medium jou zeker kunnen bekoren…

Bloober Team pakt vandaag uit met een huiveringwekkende live-action trailer voor The Medium. Dit om de release van de game op 28 januari op pc en Xbox Series X/S nog eens extra in de verf te zetten.

Leuk weetje voor de fans van het betere horrorspelwerk: de soundtrack van deze game werd gecomponeerd door niemand minder dan Akira Yamaoka, bekend van Silent Hill.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d