Nioh 2 – The Complete Edition verschijnt 5 februari

Fans van het betere hak- en snijwerk, en in het bijzonder van de Demon’s en Dark Souls-games, die uitkijken naar een gelijkaardige game om hun tanden in te zetten, moeten zeker Nioh 2 – The Complete Edition in de gaten houden. Bovendien moeten ze niet zo lang meer wachten op de release van deze topper.

Na de originele release van Nioh 2 op PlayStation 4 in maart 2020, kunnen zowel pc-gamers als PS4-spelers op 5 februari aan de slag met Nioh 2 – The Complete Edition. Deze versie bevat de originele game, aangevuld met alle reeds verschenen DLC’s  zijnde  The Tengu’s Disciple, Darkness in the Capital, en The First Samurai.

Nioh 2 neemt ons mee naar het Japan van 1555, een land dat op dat moment in een gewelddadige en eindeloze oorlog is terechtgekomen. Monsters en kwade geesten trekken door de prachtig vormgegeven landschappen en zaaien er dood en vernieling. Aan jou dus om ze een halt toe te roepen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)