fbpx

Ubisoft teaset eerste DLC van Immortals Fenyx Rising via gratis in-game demo

Een van de grootste verrassingen van het voorbije najaar was Immortals Fenyx Rising. Ook wij hebben al meerdere uren in de game doorgebracht en zijn van plan om daar nog wat extra aan toe te voegen.

Van bij de launch was duidelijk dat Ubisoft de game ook na release zou blijven ondersteunen. Zo staan er in totaal drie betaalde DLC’s klaar. De eerste krijgt de naam A New God mee. De andere twee uitbreidingen zijn Myth of the Eastern Realms en The Lost Gods.

Om dit aan alle spelers duidelijk te maken heeft Ubisoft door middel van een update een gratis in-game demo toegevoegd aan de game in de vorm van een extra quest met de naam When in Olympus.

Door deel te nemen aan een getimed event krijg je een idee wat je mag verwachten van de eerste DLC. Bovendien krijg je extra loot wanneer je deze demo tot een goed einde brengt.

Ben je sowieso van plan om alle DLC aan te schaffen? Dan is het misschien een goed idee om de seizoenspas aan te schaffen. Wanneer je deze vooraf koopt, krijg je nog een extra bonusmissie met de naam When the Road Gets Rocky.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: