fbpx

Speel Ghost Recon Breakpoint van 21 tot 24 januari gratis

Nog steeds aan het twijfelen of Ghost Recon Breakpoint, de opvolger van het geweldige Ghost Recon Wildlands, iets voor jou is? Dan moet je zeker gebruik maken van de gratis testperiode die binnenkort van start gaat.

Van 21 januari tot 1 februari kunnen Ghost Recon Breakpoint-spelers samen aan de slag met Rainbow Six Siege Operators. Dit in gloednieuwe verhaalmissies in een nieuw live cross-over event: Operation Amber Sky. Dit event maakt bovendien deel uit van titelupdate 3.10, die vanaf 19 januari gratis beschikbaar is voor alle spelers.

Deze update bevat:

• 9 gratis missies: de Ghosts zijn te weten gekomen dat Sentinel een giftig gas produceert in Auroa en het over de hele wereld verkoopt. Door de krachten te bundelen met een geïnfiltreerd Rainbow Six Siege-team, moeten spelers de productie stoppen en een tegengif vinden. Hiervoor moet je tal van opdrachten voltooien en dit in dodelijke gasgebieden, waar je regelmatig een gasmasker moet dragen en je filters moet vernieuwen om te overleven. Na het voltooien van de missies ontgrendel je elf unieke beloningen, waaronder gloednieuwe wapens en volledige skins van Rainbow Six Siege.

• Nieuwe teamgenoten: na het voltooien van de eerste missie van het event krijgen spelers de mogelijkheid om Operators Ash, Finka en Thatcher overal in de game en op elk moment vanuit het menu in te zetten als alternatief voor reguliere teamgenoten. Hun uiterlijk, wapens en unieke mogelijkheden zijn overgenomen van Rainbow Six Siege.

• Meer dan 120 nieuwe items: volledige skins van Operators en nog veel meer.

Ghost Recon Breakpoint is zoals gezegd een weekend lang gratis te spelen. Dit vanaf 21 tot 24 januari op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC en Stadia.

Naast volledige toegang tot de content van de basisgame, krijgen nieuwe spelers de kans om het cross-over event Operation Amber Sky te ontdekken en beloningen te verdienen.

Pre-loaden kan vanaf 19 januari op PC en consoles. De gratis proefversie, die je volledig toegang geeft tot de basisgame met zes uur speeltijd, wordt tijdens het gratis weekend gepauzeerd en op 25 januari hervat.

Tegelijkertijd met dit gratis weekend, zijn de Standard en Gold Editions van Ghost Recon Breakpoint bovendien verkrijgbaar met kortingen oplopend tot 85% en tot wel 70% voor de Year 1 Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: