fbpx

Netflix Games brengt Hades naar iOS

HADES

Goed nieuws voor al wie het fantastische Hades nog niet heeft gespeeld en een abonnement heeft op Netflix. Want de game komt begin 2024 naar iOS via Netflix Games.

Of deze uitstekende roguelike ook naar Android komt, is niet bekend. Netflix Games spreekt tijdens de aankondiging tijdens Netflix Geeked enkel over het iOS-platform.

Ardtieboy speelde de game voor ons op PlayStation 5 en gaf hij een uitstekende 9: “Hades is zo’n game waarbij je de typische vooroordelen even aan de kant moet schuiven, om vervolgens volop van de game te genieten. Deze topper is by far de beste indiegame die ik tot op heden op de PlayStation 5 speelde. Zowel qua gameplay, verhaal en grafisch stijltje scheert deze Hades hoge toppen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d