fbpx

The Marvels flopt dramatisch, scoort slechtste openingsweekend ooit

The Marvels

Wie de trailers van The Marvels gezien heeft, voelde het misschien al aankomen. Maar nu spreken de cijfers de harde waarheid.

Tijdens het eerste weekend dat The Marvels te zien was in de Amerikaanse bioscopen, haalde de nieuwste MCU-film slechts 47 miljoen dollar binnen. Dat is het minste wat een Marvelfilm ooit wist binnen te brengen. We mogen dus van een regelrechte flop spreken.

Door deze dramatische score lost The Marvels, The Incredible Hulk af uit 2008. Die film haalde $55.4 miljoen binnen. Ant-Man is nu de op twee na slechtst scorende Marvelfilm met $57.2 miljoen.

Normaal gezien is het voor Marvel en Disney gewoon achteroverleunen en kijken hoe makkelijk het geld binnenstroomt. Dit is dus nu zéker niet het geval. Mogen we nu dan eindelijk spreken over Marvel-moeheid bij het grote publiek? Of zijn er andere oorzaken?

Wie zal het zeggen. Het enige wat we weten is dat Marvel en Disney een juiste beslissing hebben genomen om heel het universum nog eens onder de loep te nemen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: