fbpx

Race dit weekend gratis in F1 23 en ontdek het nieuwe Las Vegas circuit

F1 23 Las Vegas Grand Prix

Komend weekend staat de Grand Prix van Las Vegas op het F1-programma. Een race waar ik, net als vele anderen, bijzonder benieuwd naar ben.

Om het grote publiek kennis te laten maken met dit circuit, en om de nieuwste F1-game in de kijker te zetten, organiseert EA Sports een F1 23 Free Weekend.

Hierdoor kan je de game van 15 tot en met 20 november helemaal gratis én voor niks spelen. Hoe cool is dat!? Meer info over het gratis weekend en bijhorende in-game activiteiten lees je op de officiële website.

Check in onderstaande trailer alvast hoe enthousiast de altijd goedlachse Daniel Ricciardo is over het nieuwe stratencircuit in Las Vegas.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: