fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 37 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week.


Praga

Er staat een hels weekend voor de deur… Een weekend waarin ik niet tot heel weinig zal kunnen gamen, laat staan films en series kijken. Het zijn namelijk Druivenfeesten in Hoeilaart en dat wil zeggen dat we vanaf vrijdag tot en met maandag kunnen feesten als de beesten. Daarbovenop komt ook dat ik het hele weekend flexijob in restaurant Victoria in Hoeilaart. Feesten en werken, ik kan dat!

Met die centjes kan ik dan eindelijk aan mijn gameroom beginnen en wie weet, misschien een nieuwe gaming laptop kopen. Dus hard werken en pintjes drinken, want volgende week heb ik een weekje vakantie. Dan kan ik de hele week Starfield en Baldur’s Gate 3 spelen! Yeehaw!


MrRolfson

Na een pittige verhuis, begin alles ten huize MrRolfson wat in zijn plooi te vallen. Mijn consoles staan allemaal netjes naast m’n tv, m’n computer heeft een eigen plekje gekregen. Dus ik kan eindelijk terug languit en comfortabel gamen.

Dat gaan we in de eerste plaats doen met The Crew: Motorfest. Ik heb er al enkele uren in doorgebracht en ik moet toegeven dat Ubisoft verdomd goed gekeken heeft naar Forza Horizon 5. Mijn finale oordeel lees je ergens deze week op deze fijne website!


auron_sagara

Mijn wonderbaarlijke avontuur in Baldur’s Gate 3 op PlayStation 5 zal even moeten plaats maken voor bloed en rondvliegende ingewanden. Waarom?

Dit weekend zal ik de beste vechter in me loslaten voor Mortal Kombat 1. Of ik mijn might voldoende kan testen tijdens de review kunnen jullie in de loop van volgende week lezen op onze brutale website. Finish him…

Met het vrouwtje ben ik volop bezig aan het voorlopig laatste seizoen van The Rookie. Alleen ben ik dan weer bezig met allerlaatste seizoen van NCIS: Los Angeles. Dringend tijd om eindelijk dan te starten aan seizoen 3 van The Witcher.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: