fbpx

Nieuwe trailer vertelt je alles over Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

Frontier Developments serveert ons vandaag een nieuwe trailer voor hun real-time strategiegame Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. In deze trailer staat een breed scala aan functies centraal die bij de launch op 17 november beschikbaar zullen zijn.

De nieuwe trailer laat voor het eerst de volledige reikwijdte van het spel zien – inclusief de aankondiging van onze Map Editor en Army Livery-functies, waarmee spelers multiplayer-maps kunnen maken en facties naar eigen smaak kunnen aanpassen met verf uit de Citadel-collectie van Games Workshop.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: