fbpx

Prince of Persia: The Lost Crown toont zich in nieuwe trailer

Prince of Persia The Lost Crown

Een van de verrassingen die Ubisoft dit jaar zijn hoed toverde was ongetwijfeld de 2D Platformgame Prince of Persia: The Lost Crown. Tijdens de Nintendo Direct kregen we nieuwe gameplaybeelden voorgeschoteld.

Prince of Persia: The Lost Crown keert terug naar de roots van de allereerste Prince of Persia uit 1989. En dat doet de vele fans blijkbaar deugd. Want de buzz rondom de game doet meteen het drama van de remake van The Sands of Time vergeten.

We gaan nog tot 18 januari 2024 geduld moeten hebben voordat we met Prince of Persia: The Lost Crown aan de slag kunnen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: