fbpx

Cinematic trailer Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Eind deze maand kunnen Cyberpunk 2077-fans aan de slag met Phantom Liberty, een expansion die heel wat content en meer toevoegt aan de game.

Phantom Liberty verschijnt op 26 september voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Je kan op avontuur in een nieuw gebied, genaamd Dogtown, met een heleboel nieuwe missies, dynamische gebeurtenissen, nieuwe kleding, wapens en cyberware.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: