fbpx

Tales of Arise – Beyond the Dawn verschijnt in november

Tales of Arise

Tales of Arise is een niet onaardige JRPG die bij release op heel wat bijval kon rekenen. Het was een toegankelijke titel die heel wat nieuwkomers met het genre liet kennismaken. En dat verdient uiteraard een uitbreiding.

Tales of Arise – Beyond the Dawn begint een jaar na het einde van het originele Tales of Arise. Alphen en de rest van The Six zitten gevangen tussen het feit dat ze worden vereerd als de Liberating Heroes of Dahna en verafschuwd als de Destroyers of Rights door Renans.

Bij toeval ontmoeten ze de raadselachtige Nazamil, een machtig jong meisje dat de dochter is van een Renan heer en een Dahnan slaaf. The Six bieden aan Nazamil te beschermen, maar naarmate spelers verder komen en een band opbouwen met hun metgezellen, zullen ze te maken krijgen met een verdeelde wereld na de samensmelting van Rena en Dahna.

In deze uitbreiding beleven spelers spannende nieuwe uitdagingen en zien ze een wereld die tegelijkertijd vertrouwd en geëvolueerd is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: