fbpx

Baten Kaitos I & II HD Remaster is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Bandai Namco laat weten dat Baten Kaitos I & II HD Remaster nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch. De collectie geeft ons de kans om Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean en Baten Kaitos Origins, die oorspronkelijk werden uitgebracht voor de Nintendo GameCube, te beleven. 

De Baten Kaitos-serie is gebaseerd op een RPG-spel op basis van kaarten, waarbij je in een fractie van een seconde beslissingen kunt nemen die je dichter bij de overwinning brengen. In elke titel kruipen spelers in de huid van een Guardian Spirit en leiden ze de hoofdpersoon en metgezellen door unieke avonturen:

  • Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean vertelt het verhaal van Kalas die, op zoek naar wraak voor de dood van zijn broer en grootvader, Xelha ontmoet terwijl ze beiden aan een reis beginnen om het Alfardrijk te verslaan. 
  • Baten Kaitos Origins speelt zich af 20 jaar voor de gebeurtenissen van het eerste spel. Het verhaal gaat over Sagi, een “spiriter” die een connectie heeft met Guardian Spirits en deel uitmaakt van de Dark Service, een elite-eenheid van het Alfard Empire. Sagi gaat op reis om zijn naam te zuiveren nadat hij erin is geluisd en om de geheimen van het rijk te onthullen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: