fbpx

Final Fantasy VII Rebirth verschijnt op 29 februari 2024

Ik blijf erbij, Final Fantasy VII is nog steeds de beste uit de reeks. De Remake uit 2020 bevestigde dit meer dan ooit. Ik ben dan ook enorm opgetogen dat we eindelijk een release hebben voor opvolger Final Fantasy VII Rebirth, namelijk 29 februari 2024.

Dat Square Enix al geruime tijd bezig is met Final Fantasy VII Rebirth is een understatement van jewelste. Tijdens Sony’s State of Play werd de releasedatum bekendgemaakt en werden we getrakteerd op een fantastische trailer.

Op het einde van de trailer zien we dat de game zal uitgebracht worden op maar liefst twee discs. Er zal ook een Twin Pack verschijnen, waar nieuwe spelers kunnen genieten van Final Fantasy VII Remake, Final Fantasy VII Intergrade (DLC) en natuurlijk Final Fantasy VII Rebirth. Hiervan kan je al een digitale pre-order bestellen op de website van Square Enix.

Final Fantasy VII Rebirth is speelbaar vanaf 29 februari 2024 dit voor PlayStation 5.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: